Onze producten kunnen bezorgd en afgehaald worden.

Wij hebben onze eigen bezorgdienst voor Nederland en België*, maar bezorgen ook veel (kleine) artikelen met de pakketdienst. Afhankelijk van het type artikel waarvoor wij bezorgkosten vragen wordt bepaald nadat het artikel in het winkelmandje ligt en verder gaat naar het betaalproces. Bij het betaalproces zullen de bezorg opties staan waar uit u kunt kiezen.

 

Levering:

·         Alle producten die door onze eigen bezorgdienst worden geleverd worden tot aan de eerste deur geleverd. Heeft u voor de montage kostten betaald worden deze producten echter wel geleverd tot aan huis mits het door de lift/trappenhal past.

·         Artikelen worden tot drie hoog met de trap geleverd mits hiervoor betaald is.

·         Artikelen die met een lift geleverd kunnen worden, kunnen wij leveren tot de hoogste etage, mits het artikel in de lift past. Zo niet? Zijn de kostten voor evt verhuislift voor uw eigen rekening. Deze dient u echter ook zelf te regelen.

·         Montagekosten kunt u aanvinken tijdens uw bestelling. Mocht u tijdens uw bestelling niet gekozen hebben voor de montage kosten maar deze wel nodig hebben, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice zal dan contact opnemen met de bezorgers dat de montage tijdens de levering plaats moet vinden. De kosten van de montage kosten krijgt u per factuur op uw mail verstuurd. Deze kunt u binnen 10 dagen betalen

·         Bij aflevering van de artikelen zorgen onze eigen vakkundige mensen ervoor dat de artikelen op de juiste plaats worden neergezet en uitgepakt. Wij controleren artikelen samen met de klant en zullen vertrekken zodra u tevreden bent.

* Met uitzondering van de Waddeneilanden en een aantal postcodegebieden in België.
Grotere meubelen die door onze eigen bezorgdienst worden verstuurd naar België hanteren we echter andere kostten voor. Neem voor de exacte kostten contact op met de klantenservice.  


Extra:

Restafval nemen wij niet mee terug

Afhalen

U kunt uw aangekochte producten bij ons in het magazijn ophalen.

Adres:

Flamingo Wonen
Plantenbaan 9
3606 AK Maarssen