Flamingo Wonen

Bij Flamingo Wonen bieden wij een groot assortiment aan met verschillende prachtige collecties. Dit doen we omdat we vinden dat ieder persoon een ruime keuzemogelijkheid hoort te hebben. Een huis betekent veel, zeker in de huidige tijd; dit weten we bij Flamingo Wonen als geen ander. Daarom vinden wij het belangrijk om alleen de beste kwaliteit aan te bieden aan onze klanten met een ruime keuze mogelijkheid.

Bent u op zoek naar een bepaalde huis style? Geen zorgen. Onze showroom is ingericht aan de hand van verschillende populaire woonstijlen. Industrieel, landelijk of Modern. U vind het allemaal in onze showroom terug.

Wilt u uw woonkamer een luxe uitstraling geven? Bekijk onze prachtige accessoires. Van spiegels, bijzettafels, wandkasten, schilderijen, lampen tot aan kussens. Uw huis verdiend onze luxe.

OVER Flamingo Wonen

Flamingo Wonen is al jaren een toonaangevende woonwinkel in de omgeving van Utrecht. We zijn specialisten als het gaat om luxe woonmeubelen en decoraties. We hebben beschikking over een zeer ervaren en toegewijd team. Of het nu gaat over banken, bedden of juist een bepaalde style in uw woning; onze experts adviseren u graag en begeleiden u door onze showroom.

DE SERVICE

Flamingo Wonen heeft een ruime voorraad aan woonmeubels. Hierdoor kunnen wij vrijwel altijd direct leveren.

U bent van harte welkom. De koffie en thee staan al klaar!