Retourneren & Ruilen bij Flamingo Wonen:

Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen of wilt u deze ruilen voor een andere artikel, dan kunt u het artikel zonder opgave van reden binnen 14 dagen na levering retourneren.

 

Waar dient u op te letten als u de artikelen wilt terugsturen of omruilen?

·         Het product dient compleet te zijn zoals geleverd in de doos;

·         Het product dient niet beschadigd te zijn door uw manier van verzenden;

·         Extra bijgekochte servicediensten of bezorgdiensten die reeds zijn uitgevoerd bij het afleveren van het product, vallen niet onder het herroepingsrecht;

·         Het product dient niet meer gebruikt te worden dan nodig is om te kunnen beoordelen.

 

Pakketbezorging:

 

Vul het retourformulier volledig in en stuur deze samen met de factuur mee in de retourzending. Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending teruggestort op het rekeningnummer die u vermeld op het retourformulier.

 

LET OP! De kosten van de retourzending worden niet door ons vergoed!

 

Download hier de retourfomulier

 

Retourneren grotere artikelen/meubels:

 

·         *Let op: Gemonteerde artikelen/meubels of artikelen/meubels zonder originele doos kunnen niet retour!

·         Je kunt er voor kiezen om zelf u product terug te brengen.

·         U kunt er ook voor kiezen om het product door ons te laten ophalen. Hier rekenen we echter wel ophaalkosten voor. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice.

·         Op maat gemaakte en of voor u speciaal bestelde producten vallen niet onder het retourrecht. Ook producten in de uitverkoop kunnen niet geretourneerd worden!

 

Retour Adres

Flamingo Wonen

Planetenbaan 9

3606 AK MAARSSEN

 

 

 

 

Retourformulier pakketbezorging

 

Retourvoorwaarden

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Volg daarvoor de onderstaande stappen. 

 

Aanmelden

  • Ga naar www.flamingowonen.nl en download de retourformulier.
  • Voor grote meubels neem contact op met de klantenservice.

 

Verpakking

  • Pak de producten in originele staat en verpakking in een doos.
  • Vul het retourformulier volledig in en stuur deze samen met de factuur mee retour.

 

Verzending

  • Lever het pakket in bij het postkantoor.
  • Bewaar het verzendbewijs goed.

 

Uitzonderingen

·         Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 14 dagen:

·         Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn.

·         Gepersonaliseerde artikelen & artikelen van producten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is.

 

Terugbetaling

Wanneer betalen we terug?

Flamingo Wonen streeft er naar om binnen 14 dagen na ontvangst van het product de aanschafprijs exclusief verzendkosten naar de door u opgegeven rekeningnummer over te maken. Artikelen dienen ongemonteerd, onbeschadigd en samen met de originele verpakking geretourneerd te worden. Indien het artikel gebruikt, beschadigd of gemonteerd is of als de originele verpakking beschadigd is of ontbreekt kan er waardevermindering toetreden. Deze waardevermindering wordt verrekend met het terug te storten bedrag.

 

Kosten voor het retour sturen 

De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Stuur je een product terug omdat deze beschadigd of verkeerd geleverd is? Dan vergoeden wij deze kosten achteraf.

Versturen

Breng het pakket naar een postkantoor naar keuze. Hier ontvang je een verzendbewijs. Bewaar deze goed totdat de retour volledig is afgehandeld. Dit is je bewijs dat het pakket daadwerkelijk is verstuurd en kan bij verlies tijdens transport naar worden gevraagd.


Afhandeling

Zodra de retourzending bij ons is verwerkt krijg je hierover automatisch bericht. Dit proberen wij natuurlijk zo snel mogelijk te doen. Heb je na 14 dagen nog niets van ons vernomen? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

 

 

 

Retourformulier

Stuur dit formulier ingevuld mee met de retourzending.